06 oktober 2011

Åter på kontoret...

Måndag ägarsamråd gymnasieförbundet med en fortsatt diskussion om förutsättningarna för gymnasieförbundet att starta naturbruksgymnasium inriktning jord och skog (istället för landstinget som beslutat att inte bedriva detta). En förutsättning för att strta är att man med rimlig säkerhet kan bedriva utbildningarna till den kvalité näringarna vill ha och till ett pris som inte är högre än genomsnittet för dessa utbildningar i riket.

Därefter intressanta diskussioner med Midscand (företagsetableringsprojektet vi är med i) hoppas på att kunna återkomma med resultatet av dessa...

Tisdag besök i Ragunda kommun diskussioner om gemensamma förutsättningar och utmaningar såsom till exempel projekt, åtaganden och förhandlingar med Telia.

Onsdag kommunstyrelsen sammanträdde i Kälarne. Kombinerade detta med några företagsbesök. Viktigt att få signaler om vad krävs för att företagen skall kunna verka och växa i vår kommun och är det något som ligger inom den kommunala kompetensen som vi kan ta med oss.

Nu väntar budgetarbete, mailskörd, posthög , bredbandsprojektmöte mm ...
//Bengt

Inga kommentarer: