19 november 2012

Uppdatering

Torsdag kommunstyrelsens arbetsgrupp för ekonomifrågor. Underlaget inför kommunplan 2013 är ur vårt tjänstemannaerspektiv snart klart vi ser ut att ha en realistisk budget och efter förhålandena goda verksamhetsmål att lägga fram för beslut inför kommunstyrelsen 5december och någon vecka senare inför kommunfullmäktige.

Fredag möten angående MidSweden SkiPark som nu fått en egen hemsida i www.midswedenskipark.se och adminstrativ tid. Jag är själv handläggare eller utredare till fyra ärenden som skall upp till nästa styrelsemöte för beslut. De flesta som har chefsuppdrag har liksom undertecknad även väldigt konkreta uppdrag som skall lösas ofta är de av utredningskaraktär för att kunna lämna välgrundade beslutsunderlag till politiken.

Idag kommunchefsmöte i Östersund-vi har en hel del gemensamma frågeställningar ute i kommunerna vad skall hända med Av media och vad blir kommunernas prislapp på det man vill att de skall syssla med, hur skall kollektivtrafiken organiseras och finansieras mm.

Snart är det också tårtdags-vi närmar oss 10 000 besök på min blogg-som faktiskt enbart är saluförd bland och riktad till alla medarbetare i kommunen. Nu åter till läxläsning med ungarna.
//Bengt

Inga kommentarer: